Let's sell things better !!

REF: 4622440

Nieuwbouwcomplex in aanbouw in het warme Costa Del Sol va 1 slpk

Calle San Roque , 29680 Estepona, Spanje

Appartement te koop

LIVING ESTEPONA is een prachtige residentiëel nieuwbouw complex met slechts 23 appartementen, één met 1 slaapkamer en 22 appartementen met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Estepona, aan de Costa del Sol, Malaga.
LIVING ESTEPONA herdefinieert de mediterrane levensstijl en weerspiegelt het in zijn architectuur. Aan je voordeur vind je het strand van La Rada, een 2,4 km lang zandstrand. Aan de ene kant kan u snel de haven bereiken met zijn leuke bars met een ruime keuze aan tapas en restaurantjes. Aan de andere zijde ligt de pittoreske oude stad met tal van kuntgaleries, wijnbars, traditionele restaurants en tal van andere faciliteiten. Hier heeft u dus echt geen wagen nodig om te kunnen genieten van uw nieuw buitenverblijf en is bovendien een ideale investering om te verhuren.

Voor meer foto's, beschikbaarheden en personalisatie mogelijkheden kan u met ons gerust contact opnemen.
De prijzen zijn exclusief 10% BTW en kosten. Wijzigingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij de bouwheer. Contacteer ons altijd voor de laatste mogelijkheden en definitieve berekening en beschikbaarheid.

Praktische informatie

Bouwjaar
2024
Beschikbaarheids­datum
29/07/2024
Woonoppervlakte
61 m²
Lift
ja
Slaapkamers
1
Slaapkamer 1
12 m²
Badkamers
1
Verdieping
1
Woonkamer
25 m²
Toiletten
1
Terras
ja
Terras oppervlakte
11
Garage
ja
Parking binnen
ja
€ 224.000